Friday, May 12, 2017

saja kongsi

 Assalammualaikum dan salam sejahtera

Saja nak share, sebab sayang pulak rasanya perkara macam ni nak simpan kan.


 apa pun kesalahan orang itu terdahulu, kita siapa nak hisab dosa orang lain. Sedangkan dosa kita sendiri tak terhisab. Jadi biarkan, jangan sibuk hal orang. Doakan orang tu lebih baik. Tak perlu jadi bedah.com menambah ye...






Berlaku adil lah kepada yang ada 'power' sebab percayalah semua tu sekejap aje. Roda berputar. Hari ini mungkin awak kat atas, sedap menengok orang susah, tapi ada masa nanti awak di bawah, hadamlah sendiri betapa tidak adil nya orang atau situasi tu kepada awak. Tak salah kan kalau kita bersikap lebih adil dan lagi best dengar KEDUA DUA pihak sebelum jatuh hukum. Kalau dah semua mati esok batu nisan tetap dua jua

So salam sayang, selamat malam !!!

Love

Kolin Zainal 

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you