Friday, July 21, 2017

Apa rancangan 'holiday' tahun ini ?

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Hurmm..camne ni kan. Geng-geng kaki travel memasing dah tanya kolin plan tahun ini nak pergi mana hahahha. Maklumlah dah setengah tahun berlalu perancangan masih tak ada kan. Ntah la kolin sendiri tak booking apa-apa pun tahun ini. Tak terasa nak ke mana-mana pulak. Korang ada cadangan tak ?

Macam nak repeat Bali, nak lepak berurut. Macam nak ke Korea makan strawberry dan kalau la kaya raya nak pergi London hahah. Ni pun group wassap dah berdesup-desup masuk tanya apa plan tahun ni. Tahun ni kita nak pergi mana hah?

 Kenangan di Beijing 

 Kenangan di Korea

Kenangan di Bali

Kenangan di Yogjakarta

Cuma tahun ini tak tahu nak ambil cop negara mana kan. Macam nak ke belah-belah Thailand pun ada, nak ke Indonesia pun ada jugak. Maklumlah ada banyak lagi tempat yang belum kolin terokai. So sebagai 'ketua rombongan' kolin belum buat apa-apa keputusan lagi pun. Tabung hampir penuh apa kata kita pergi London hahahhaha...Tapi dalam banyak-banyak destinasi satu tempat memang menjadi idaman. Harap tak lama lagi dapat jejak kat sana. Doa hari-hari supaya diberikan kekuatan dan dicukupkan semuanya. Doa kuat-kuat niiii

Okay lah korang, kolin nak jawab group wassap ini haa.. Masih clueless destinasi kami tahun ini. Tak ada pemilihan rasmi lagi lokasi mana yang bakal kami gegarkan hihi. So nanti dah ada kolin share ok. Mana tau korang nak tips masa pergi selepas kolin pergi kan. So selamat berhujung minggu korang !! Saja aje taip entri ni sebab tak ada bahan nak tulis hihihi. Babai..

Love, 

Kolin Zainal 
 

2 comments:

  1. meh repeat Korea la kak...dah nak masuk autumn dah ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn...tumpang ko boleh ehehehhe

      Delete

loving me..loving you